SmartSaver πως μπορείς να βγάλεις ευκολά χρήματα
Friday, 21 June 2024

SmartSaver πως μπορείς να βγάλεις ευκολά χρήματα

SmartSaver πως μπορείς να βγάλεις χρήματα

Κερδίστε σταθερό επιτόκιο 7% ετησίως και επιτύχετε τους στόχους σας με ταχύτητα. Ιδανικό για τον έμπειρο επενδυτή ή κάποιον που ξεκινά.

1) Εύκολο στη χρήση και ανοίγει γρήγορα
2) Καμία αμοιβή κανενός είδους
3) Οι τόκοι καταβάλλονται μηνιαίως
4) Αποσύρετε τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή

Τα χρήματά σας μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
Η αποστολή του SmartSaver είναι να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να εξοικονομούν χρήματα, να δημιουργούν επιπλέον εισόδημα και να επιτυγχάνουν τους οικονομικούς τους στόχους. Μην αφήσετε τον πληθωρισμό να υποτιμήσει τις αποταμιεύσεις σας. Κερδίστε κορυφαίο ενδιαφέρον στον κλάδο και αυξήστε τα κερδισμένα χρήματά σας. Θα πετύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Εγγραφείτε εδω
Είτε είστε έμπειρος επενδυτής που θέλει να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιό σας είτε κάποιος που μόλις ξεκίνησε να επενδύει, το SmartSaver θα σας διευκολύνει.

 

Απόσυρση ανά πάσα στιγμή
Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα για να εξαργυρώσετε τα χρήματά σας. Αντίθετα, μπορείτε να κάνετε ανάληψη ανά πάσα στιγμή και τα χρήματά σας θα είναι διαθέσιμα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

Όλοι προσκεκλημένοι
Ξεκινήστε με ελάχιστα από 10 EUR και συνεχίστε να προσθέτετε περισσότερα καθώς προχωράτε. Το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο (APY) θα είναι πάντα υψηλότερο από το 7%.

Χωρίς τέλη ή κόστος
Ο λογαριασμός σας SmartSaver δεν έχει κανενός είδους χρεώσεις και κρυφό κόστος, επομένως γνωρίζετε ακριβώς πόσα θα λάβετε όταν αποφασίσετε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας.

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο
Το SmartSaver θα σας εξοικονομήσει χρόνο. Μην ανησυχείτε για τις διαμορφώσεις λογαριασμού, απλώς ρυθμίστε τον και αφήστε τον να εκτελεστεί. Θα κερδίζετε επιστροφές σε μηνιαία βάση.

 smartsaver.png

Πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματά μου από το SmartSaver;

Ο Όμιλος Creditstar, η μητρική εταιρεία της Monefit, θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση από το SmartSaver για να επιταχύνει την ανάπτυξη των πιστωτικών υπηρεσιών του στην ΕΕ. Η πρόσβαση σε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο σε ιδρύματα, αλλά όχι πλέον. Μέχρι σήμερα, η Creditstar έχει καταβάλει στους επενδυτές 83 εκατ. ευρώ σε επιστροφές τόκων.

Τι είδους αποδόσεις πρέπει να περιμένω;

Οι αναμενόμενες αποδόσεις δεν είναι πάντα δυνατό να προβλεφθούν, αλλά με το SmartSaver μπορείτε να προβλέψετε τα μελλοντικά κέρδη καθώς προσφέρουμε σταθερό ετήσιο επιτόκιο 7% . Οι τόκοι καταβάλλονται μηνιαίως, ώστε να μπορείτε να επανεπενδύσετε όσα κερδίζετε για να δημιουργήσετε πρόσθετα κέρδη με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο (APY) θα είναι πάντα υψηλότερο από 7%. Σας παρακαλούμε να εξοικειωθείτε με τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση του SmartSaver.

Πότε θα λάβω τους τόκους;

Με το SmartSaver επιτρέπει στους πελάτες να κερδίζουν σταθερό επιτόκιο 7% ετησίως. Οι σταθεροί τόκοι υπολογίζονται μηνιαίως και προστίθενται στον λογαριασμό σας SmartSaver. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τον ανατοκισμό καθώς αυξάνετε τον πλούτο σας υπερωρίες.

Τι χρεώσεις χρεώνει το SmartSaver;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα και αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρεώνουμε κανενός είδους προμήθειες για τη δημιουργία λογαριασμού SmartSaver, την προσθήκη χρημάτων ή την ανάληψη χρημάτων. Ωστόσο, η τράπεζά σας ή ο πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων ενδέχεται να χρεώσει πρόσθετες χρεώσεις για τις μεταφορές.

Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων κατόπιν αιτήματος;

Το SmartSaver έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για ευελιξία και ηρεμία. Με το SmartSaver, δεν θα δεσμευτείτε σε περίοδο κλειδώματος, αλλά επιλέγετε πότε θέλετε να κάνετε ανάληψη μέρους ή του συνόλου των χρημάτων σας. Τα χρήματά σας θα είναι διαθέσιμα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

Ποιος μπορεί να ανοίξει έναν λογαριασμό SmartSaver;

Προσκαλούμε τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες να επενδύσουν μέσω του SmartSaver. Οι μεμονωμένοι επενδυτές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία και να έχουν επαληθευτεί με επιτυχία την ταυτότητά τους από την ομάδα του Monefit SmartSaver. Τα οικογενειακά καταπιστεύματα, οι εταιρικές σχέσεις, οι εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και άλλοι οργανισμοί πρέπει να διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία. Ελέγξτε το αναπτυσσόμενο μενού στη φόρμα εγγραφής για να επιβεβαιώσετε εάν περιλαμβάνονται η χώρα διαμονής σας και η φορολογική κατοικία σας.

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να έχω στο υπόλοιπό μου;

Μετά από μια γρήγορη και εύκολη εγγραφή, μπορεί κανείς να ξεκινήσει με μόλις 10€.

Μάθετε περισσότερα στο monefit

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!