Πως να κάνω Collages στο Instagram Posts και Stories
Friday, 21 June 2024

Πως να κάνω Collages στο Instagram Posts και Stories

Collages2.jpgΠως να κανω Collages στο Instagram Posts και Stories

Κάθε φωτογραφία που κάνουμε κλικ λέει μια όμορφη ιστορία και όλοι θέλουμε να μοιραστούμε αυτήν την ιστορία με τους φίλους, την οικογένειά μας και τους αγαπημένους μας. Το Instagram είναι αυτό που κάνει εύκολο να το μοιραστείτε με όλους ταυτόχρονα. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάρχουν απλώς πάρα πολλές φωτογραφίες που όλοι θέλουμε να μοιραστούμε. Και εδώ είναι που το κολάζ φωτογραφιών για το Instagram αποδεικνύεται πιο χρήσιμο.

Για να πείτε μια όμορφη ιστορία στο σύνολό της, ένα κολάζ φωτογραφιών για το Instagram σας επιτρέπει να προσθέσετε όλες αυτές τις όμορφες φωτογραφίες σε ένα μόνο πλαίσιο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείξετε και να πείτε περισσότερα. Όσο καταπληκτικό κι αν ακούγεται στα λόγια, σίγουρα θα σας αφήσει μπερδεμένους να αναρωτιέστε πώς να φτιάξετε ένα κολάζ στο Instagram.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα διερευνήσουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε κολάζ για το Instagram. Θα εξερευνήσουμε επίσης τους κατασκευαστές κολάζ Instagram που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα.

Πώς να φτιάξετε Collages φωτογραφιών για αναρτήσεις και ιστορίες στο Instagram;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε κολάζ φωτογραφιών για το Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική του δυνατότητα διάταξης Instagram για να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας κολάζ Instagram που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα όμορφα κολάζ φωτογραφιών. Θα τα εξερευνήσουμε όλα βήμα προς βήμα.

Δημιουργήστε Collages φωτογραφιών για ιστορίες Instagram (χρησιμοποιώντας την επιλογή διάταξης)
Η αξιοποίηση της επιλογής διάταξης του Instagram είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών. Η λειτουργία έχει διαφορετικά πλαίσια διάταξης που μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας για φωτογραφίες.

  • Για να δημιουργήσετε κολάζ φωτογραφιών για το Instagram χρησιμοποιώντας την επιλογή διάταξης, ξεκινήστε πρώτα την εφαρμογή Instagram από το smartphone σας.

Collages1.jpg

  • Μόλις ανοίξει η εφαρμογή Instagram, βρείτε και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη». Θα το βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία.

step2.jpg

  • Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε από ανάρτηση, ιστορία και τροχό. Κάντε κλικ στην ιστορία.

Collages3.jpg

  • Μόλις μπείτε στο Story, επιλέξτε το εικονίδιο «Διάταξη» από το κατακόρυφο μενού στην αριστερή πλευρά.

step4.jpg

  • Αφού κάνετε κλικ στην Επιλογή Διάταξης, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πλαίσιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Κάντε κλικ σε αυτό που προτιμάτε.
  • Αφού κάνετε κλικ στο πλαίσιο της επιλογής σας, κάντε κλικ στο «κυκλωμένο σημάδι επιλογής» για να προσθέσετε τις εικόνες.
  • Επιλέξτε τώρα όλες τις εικόνες που θέλετε να προσθέσετε στο κολάζ στο επόμενο βήμα.
  • Αφού επιλέξετε όλες τις εικόνες, κάντε κλικ στο σύμβολο «Δεξιά» στο κάτω κέντρο της οθόνης.
  • Στο τελευταίο βήμα, κάντε κλικ στο Your Story για να ανεβάσετε το Collages .

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!