Το WeTransfer εισάγει νέα λειτουργία για την επέκταση της διάρκειας ζωής των συνδέσμων
Saturday, 21 September 2024

Το WeTransfer εισάγει νέα λειτουργία για την επέκταση της διάρκειας ζωής των συνδέσμων

Το WeTransfer εισάγει μια νέα λειτουργία για την αντιμετώπιση ενός από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του, ειδικά οι επαγγελματίες στο δημιουργικό χώρο, όπως οι γραφίστες.

Η νέα λειτουργία, που ονομάζεται "Save for Now," εμφανίζεται ως εικονίδιο σελιδοδείκτη στην εφαρμογή του WeTransfer για smartphones και tablets. Αυτή επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τους συνδέσμους που τους έχουν σταλεί σε έναν ειδικό φάκελο, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να παρατείνουν τη ζωή των συνδέσμων για έως επτά ημέρες, ενώ οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν το περιθώριο επέκτασης μέχρι 30 ημέρες.

Η ανακοίνωση αυτής της νέας λειτουργίας προκάλεσε αρχικά κάποια σύγχυση στους χρήστες. Η εταιρεία, μέσω του λογαριασμού της στο X (πρώην Twitter), δήλωσε ότι οι σύνδεσμοι του WeTransfer "δεν θα λήγουν πλέον," μια δήλωση που ήταν παραπλανητική. Στην πραγματικότητα, οι χρήστες χρειάζονται ακόμα να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία "Save for Now" για να αποτρέψουν τη λήξη των συνδέσμων.

Παρόλο που η προσπάθεια του WeTransfer να λύσει το πρόβλημα της λήξης των συνδέσμων είναι σημαντική, δεν αποτελεί πλήρη λύση. Οι χρήστες πρέπει να θυμούνται να χρησιμοποιούν τη λειτουργία "Save for Now" πριν λήξει ο αρχικός σύνδεσμος, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί εξίσου δύσκολο με την αρχική κατάσταση.

WeTransfer

Παρά ταύτα, η νέα λειτουργία αποτελεί μια χρήσιμη επιλογή για όσους δεν μπορούν να κατεβάσουν τα αρχεία αμέσως μόλις λάβουν τον σύνδεσμο. Αντί να αναζητούν τον σύνδεσμο στα εισερχόμενά τους αργότερα, μπορούν τώρα να τον αποθηκεύσουν εύκολα στην εφαρμογή για μελλοντική χρήση.

Αυτή η κίνηση του WeTransfer έρχεται σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για την εταιρεία. Πρόσφατα, η ιταλική εταιρεία Bending Spoons απέκτησε το WeTransfer, προσθέτοντάς το στο χαρτοφυλάκιό της που περιλαμβάνει ήδη δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Evernote και το Meetup. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του WeTransfer, Alexandar Vassilev, δήλωσε ότι η πλατφόρμα έχει προσελκύσει 600.000 συνδρομητές κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ανάπτυξής της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!